Autonvuokraus Ulkomailla – Hae vuokra-autoja matkakohteessasi

500+ Luotettavaa toimittajaa:

Asiakkaamme arvostavat meitä

Autonvuokraus - Kilpailuta vuokra-autot ja säästä!

Kilpailuta autovuokraamot matkakoheessasi

Kilpailuta yli 500 autovuokraamon tarjoukset ulkomailla ja löydä paras autonvuokraus tarjous matkallesi.

Monet muut sivustot piilottavat sinulta maksuja ja lisäkustannuksia. Kimppa sisällyttää kaikki pakolliset maksut, verot ja ylimääräiset kulut hintoihin, jotta sinun ei tarvitse miettiä mitä autonvuokraus maksaa.

Miksi vuokra-autoja kannattaa hakea ulkomailla meidän kautta?

Miksi hintamme ovat edullisia?

Koska neuvottelemme vuokra-autojen hinnoista suoraan autovuokraamoiden kanssa, pystymme välittämään asiakkaillemme halvimmat vuokra-autojen hinnat ulkomailla.

Suosittuja kaupunkikohteita ulkomailla

Haetuimmat matkakohteet tällä hetkellä

AUTONVUOKRAUS:

Kööpenhamina

Edulliset vuokra-autot sijainnin mukaan

Nappaa paras hinta autonvuokraukseen

Välitämme tarjouksia yli 10 000 autonvuokrauskohteesta ympäri maailmaa. Hakutuloksemme sisältävät  kaikki suuret autovertailusivustot, joten saat valtavan valikoiman halpoja autovuokraustarjouksia meiltä.

Vuokra-autot edullisesti Kimppa.net palvelusta

Kimppa etsii yli 10 000 autonvuokrauskohteesta ympäri maailmaa sisältäen useita suuria autovuokraamoita, kuten Hertzin, Thriftyn, Dollarin, Enterprisen, Paylessin sekä monet muut autovuokraamot. Näin löydät taatusti edullisimmat vuokra-autot kauttamme. 

Palvelussamme näkemäsi hinnat ovat lopullisia – ne eivät sisällä mitään ylimääräisiä maksuja tai piilokuluja. 48 tunnin mittaisen maksuttoman peruutuskäytäntömme ansiosta et joudu myöskään maksamaan, jos matkasuunnitelmasi muuttuvat. 

Meidän sivustolta löydät kaikki suuret autovuokraamot, kuten Hertz, Thrifty, Dollar, Enterprise, Payless ja monet muut. Laajan tarjontamme ansiosta löydät taatusti vuokra-auto tarjouksia matkakohteessasi. 

Kimpan avulla voit löytää kaikenlaisille vuokra-autoille hyviä tarjouksia sekä alennuksia olipa kyseessä pieni, keskikokoinen, suuri, maastoauto, pakettiauto, luksusauto, lava-auto, avoauto tai muunlainen hyötyajoneuvo. Ajoneuvosta riippuen löydämme taatusti juuri tarpeisiisi sopivan auton.

Autamme sinua löytämään halvimmat vuokra-autot yksinkertaisen hakutyökalumme avulla. Hae vain vuokra-auto matkakohteestasi ja muista, että voit suodattaa tuloksia ja vertailla sinua kiinnostavien vuokra-autojen hintoja. Muista, että välitämme vuokra-autoja myös Suomessa.

Voit hakea sivustoltamme vuokra-autoja, joiden palautuspaikka on eri kuin noutopaikka. Valitse hakukentän yläpuolelta vain ‘Eri palautus’ ja vaihda palautuspaikaksi toivomasi kohde.

Huomaathan, että sinulle saattaa aiheutua lisämaksuja poikkeavasta palautuspaikasta johtuen. Hinnoistamme näet kuitenkin selvästi sisältääkö autonvuokraus palautuspaikan vaihtamisen.