Autonvuokraus Suomessa – Vertaa ja kilpailuta suomalaiset autovuokraamot

500+ Luotettavaa toimittajaa:

Asiakkaamme rakastavat meitä

Autonvuokraus - Säästä kilpailuttamalla autovuokraamot Suomessa!

Vertaa vuokra-autot matkaa varten

Hae  yli 500 autovuokraamon tarjoukset ja nappaa halvin autonvuokraus hinta matkallesi.

Monet muut vertailusivustot piilottavat sinulta maksuja ja lisäkustannuksia. Kimpalla sisällytämme kaikki pakolliset maksut, verot ja muut kustannukset kulut hintoihimme. Näin sinun ei tarvitse pähkäillä mitä autonvuokraus maksaa todellisuudessa.

Miksi auto kannattaa vuokrata meidän kautta?

Miten pystymme tarjoamaan niin edulliset hinnat?

Koska neuvottelemme autonvuokraus hinnoista suoraan autovuokraamoiden kanssa, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme halvimmat vuokra-autot.

Suositut kaupungit Suomessa

Kuumimmat kaupungit juuri nyt

AUTONVUOKRAUS:

Kööpenhamina

Halvimmat vuokra-autot sijainnin mukaan

Hae edulliset tarjoukset vuokra-autoille

Tarjoamme vuokra-auto tarjouksia yli 10 000 autonvuokrauskohteesta Suomesta ja ympäri maailmaa. Hakutuloksemme sisältävät  kaikki suuret autovuokraamot ja vertailusivustot, joten saat tonni tolkulla autovuokraustarjouksia kauttamme.

Autonvuokraus on halvempaa Kimppa.net palvelussa

Kimppa hakee tarjouksia yli 10 000 autonvuokrauskohteesta ympäri maailmaa. Vertailumme sisältää useita suuria autovuokraamoita, kuten Hertzin, Thriftyn, Dollarin, Enterprisen, Paylessin sekä monet muut autovuokraamot. Näin saat taatusti halvimmat vuokra-autot kauttamme. 

Sivustollamme näkemäsi hinnat ovat lopullisia – ne eivät sisällä mitään ylimääräisiä maksuja tai piilokuluja. Kahden vuorokauden mittaisen maksuttoman peruutuskäytäntömme ansiosta et joudu myöskään maksamaan mitään, jos matkasuunnitelmasi muuttuvat ja peruutat vuokrauksen.

Palvelustamme löytyy kaikki suuret autovuokraamot, kuten Hertz, Thrifty, Dollar, Enterprise, Payless ja monet muut. Laajan tarjontamme ansiosta löydät taatusti parhaat vuokra-auto tarjoukset matkakohteessasi. 

Kimpan avulla voit löytää kaikenlaisille vuokra-autoille hyviä tarjouksia sekä alennuksia olipa kyseessä pieni, keskikokoinen, suuri, maastoauto, pakettiauto, luksusauto, lava-auto, avoauto tai muunlainen hyötyajoneuvo. Ajoneuvosta riippuen löydämme taatusti juuri tarpeisiisi sopivan auton.

Autamme sinua löytämään halvimmat vuokra-autot yksinkertaisen hakutyökalumme avulla. Hae vain vuokra-auto matkakohteestasi ja muista, että voit suodattaa tuloksia ja vertailla sinua kiinnostavien vuokra-autojen hintoja. Autonvuokraus ulkomailla onnistuu kauttamme yhtä helposti kuin Suomessa!

Voit hakea sivustoltamme vuokra-autoja, joiden palautuspaikka on eri kuin noutopaikka. Valitse hakukentän yläpuolelta vain ‘Eri palautus’ ja vaihda palautuspaikaksi toivomasi kohde.

Huomaathan, että sinulle saattaa aiheutua lisämaksuja poikkeavasta palautuspaikasta johtuen. Hinnoistamme näet kuitenkin selvästi sisältääkö autonvuokraus palautuspaikan vaihtamisen.